Informatie over Ingrid:

Ingrid is in 1996 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ze heeft 20 jaar ervaring op gedaan bij de Jeugdtandverzorging Rotterdam en bij diverse tandartspraktijken in Dongen, Waspik en Eindhoven. Tijdens de opleiding waren Kindertandheelkunde en Orthodontie haar aandachtsgebieden. Het enthousiasme voor de behandeling van kinderen is alleen maar toegenomen door het volgen van vele cursussen en congressen in binnen- en buitenland.  Haar doelstelling is dan ook dat kinderen (weer) met plezier naar de tandarts gaan!

In 2013 is Ingrid gestart als tandarts bij het Centrum Bijzondere Tandheelkunde in het St. Anna Ziekenhuis te Geldrop en sinds 2015 versterkt zij het team van Centrum Mondzorg Waalre. Ze behandeld kinderen tot 18 jaar op maandag, dinsdag en woensdag.

Ze heeft ruime ervaring met kinderen met extreme tandartsangst, onbehandelbaarheid en kinderen met gedragsproblemen,  medisch gecompromitteerde kinderen,  kinderen met autisme en aanverwante stoornissen en kinderen met ADHD.

Gerelateerde informatie:

Nieuws door Ingrid de Leeuw:

21 december 2016

Kinderen en de tandarts

13 mei 2016

Stijgende vraag narcosebehandeling

Alles onder 1 dak
Altijd de beste materialen
Tandtechnisch lab
Meer dan 40 jaar ervaring