31 augustus 2017

Stoppen met roken – coaching/begeleiding

Stoppen met roken draagt bij aan een gezonde mond(hygiëne). Rokers hebben vaak meer tandplak en tandsteen dan niet-rokers, dus meer kans op tandvleesontstekingen. Roken zorgt voor een minder goede doorbloeding van het tandvlees en heeft ook een negatieve invloed op de genezing na een implantologiebehandeling. Als u gestopt bent, heeft dit na 2 tot 6 weken al effect op uw mondgezondheid.

logo_medipro_cmykSamenwerking met Medipro

Om het u gemakkelijker te maken en een goede mondgezondheid te stimuleren, zijn we een samenwerkingsverband met Medipro aangegaan. Zij zijn gecertificeerd en gespecialiseerd om u professioneel te begeleiden bij het stoppen met roken. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat uw kans op succes dan met 10x wordt vergroot. Zij kunnen u helpen met persoonlijke coaching of telefonische coaching, eventueel met ondersteuning van hulpmiddelen.

Stoppen met roken bij Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een van de behandellocaties van Medipro. U kunt dus bij ons terecht voor verantwoorde zorg bij het stoppen met roken, zodat u weer opgelucht adem kunt halen. Op maandagen kunt u zelfs ’s avonds terecht.

Stoptober – stoppen in oktober

Stoptober is een landelijke campagne die rokers uitdaagt om in oktober 28 dagen niet te roken. Uit onderzoek blijkt dat rokers die erin slagen een maand lang niet te roken, vijf keer zoveel kans hebben om voorgoed te stoppen met roken. Misschien is dit voor u ook een goede gelegenheid om samen met vele anderen te stoppen.

Kosten en afspraak maken

Wilt u meer informatie over coaching of vergoedingen? Of zelfs meteen een afspraak maken? Bel dan met Medipro via 088-7867799 of ga naar www.medipro.nl. Alle begeleidingsvormen van Medipro worden nu vergoed vanuit het basispakket door de meeste zorgverzekeraars. U heeft geen verwijzing nodig.

 

Alles onder 1 dak
Altijd de beste materialen
Tandtechnisch lab
Meer dan 40 jaar ervaring