All on 4

Een vaste brug op 4 implantaten. Eén dag, één operatie, een vaste prijs!

All on 4 is een effectieve en efficiënte techniek voor het vervaardigen van een vaste, niet uitneembare brugconstructie gedragen door 4 of meer implantaten ter vervanging van verloren tanden of van een los kunstgebit. Een uiterst gerieflijke oplossing die het meest lijkt op het comfort van uw eigen tanden. Een oplossing die geschikt is voor zowel de boven- als onderkaak.

Een All on 4 brug geeft u meer zekerheid en vertrouwen. U hoeft niet meer te vrezen dat uw gebit los kan komen tijdens het praten en eten. Tevens heeft u bij een All on 4 geen hoge kunststof randen en is een verhemelteplaat ook niet nodig.

Een goed vastklikkende volledige prothese op een staafconstructie of op drukknoppen (het klikgebit) kan zeker een volwaardige, comfortabele en haalbare oplossing zijn. Maar het gebit blijft uitneembaar! Geeft u de voorkeur aan een niet uitneembare prothese, dan is een All on 4 of All on 6 vaste brug, geschroefd op implantaten, dé oplossing! Een oplossie die u het gevoel van uw eigen tanden terug geeft!

all on 4 all on 4 implantaten