Uw mening telt!

Hieronder ziet u een aantal patiëntenervaringen over hun behandeling bij Centrum Mondzorg Waalre.

Ingezonden brief 24-3-2016  
Beste mijnheer Eijsbouts, Gedurende de lange weg naar mijn implantaten, ben ik door jullie allemaal bijzonder fijn geholpen.Zelfs in mijn moeilijkste weekend kreeg ik voor de nood uw 06-nummer. Gelukkig heb ik dit niet nodig gehad. Het resultaat van de behandeling mag er zijn. Chapeau.

Dank, speciaal aan U, Henriëtte, Sandra en Robin, die zoveel geduld met mij hebben gehad.

Ingezonden brief 21-3-2016  
Lieve Henk, Als eerste wilde ik jou heel graag bedanken voor alle jaren lieve, en goede zorg. Ik voel mij hier altijd zeer welkom en de warmte die hier altijd wordt uitgestraald zorgt ervoor dat ik met een goed gevoel naar huis ga. Ik wil jullie beiden bedanken voor de warmte die jullie altijd uitstralen en voor het feit dat jullie altijd wel klaarstaan voor een praatje. Door de jaren heen heb ik voor mijn gevoel echt een band met jullie gecreëerd. Een band die ik zeker zal koesteren.

Zorgkaartnederland 8-1-2016
Bij het maken van de afspraak aangegeven bang te zijn, werd goed naar geluisterd. Op de dag van de afspraak niet lang hoeven wachten, behandeld door Beatrijs Landman. Wat jongere tandarts, maar erg kundig en heel communicatief vaardig en geduldig. Goede uitleg over vervolgstappen, netjes ook het financiële plaatje uitgewerkt. Ja, top!

Zorgkaartnederland 17-10-2015
Ontvangst als in een prachtig rustgevend schoon 5-sterrenhotel! Vriendelijke baliediensten, -behandelenden en -tussenwachtkamer. Bij mijn 2 klikprothese-bereidingen waren de implantaatboringen en plaatsingen pijnloos en stabiel tijdens humorvolle babbeltjes. Prachtige afwerking en telefoon. Alles-OK navraag! Mijn dank aan dhr. Eijsbouts en andere personeelsleden. Prachtig!

Zorgkaartnederland 10-3-2015
Beste lezers, door mijn ziekte Sjogren en de vele complicatie’s heb ik vele operaties en ingrepen ondergaan in verschillenden ziekenhuizen in Nederland. Daar mijn ziekte zeer complex is, is het heel moeilijk om een instelling te vinden waar ik de juiste hulp en steun vind voor mijn medische en natuurlijk ook maatschappelijke hulp krijg. Centrum Mondzorg Waarle is voor mij de oplossing voor de vele problemen waar ik mee te maken heb door mijn Sjogren. De intense medelevendheid van alle personeel van de lieve dames achter de ontvangst balie tot het verplegend personeel maar ook de artsen en de directeuren hebben werkelijk alles gedaan om mij maar ook mijn partner bij te staan in deze complexe behandelingen die nog zeer lange tijd zullen door blijven gaan. Na iedere ingreep word ik meerdere malen gebeld om te vragen hoe het met mij gaat. De warmte en meelevend heid is onvoorstelbaar zeker in deze tijd waar je al snel een nummer bent. Mijn parten familie en ik zijn dan ook erg dankbaar voor alles wat Mondheelkundig Centrum Waarle voor ons betekend een hele dikke tien verdienen zij absoluut. Voor ons is het bijna 3 uur auto rijden maar dat is het absoluut waard, een aanrader!

Zorgkaartnederland 9-3-2015
Men neemt altijd tijd voor de mensen, persoonlijk. Angstpatiënten worden heel goed begeleid en raken binnen 3 consultaties van hun angst af. Kundig, vriendelijk personeel. Tandarts Mackenbach is top! ook voor de kinderen.

Facebook 12-2-2015
Zeer deskundige maar ook erg oprecht lieve mensen die er met zn allen als Team alles aan doen om je op alle mogelijke manieren te helpen, adviseren klaar staan in acute situatie. maar ook als je binnen komt word je altijd aller hartelijkst ontvangen. Uniek in deze tijd waar je vaak een nummer bent! Bij Centrum Mondzorg Waalre ben je een individu en word je als zodanig behandeld. Alle lof voor alle medewerkers! jullie betekenen voor mij enorm veel in mijn ziekte proces. Dank daarvoor!

Facebook 16-2-2015
Top. Ik was ontzettend bang voor het verwijderen van mijn verstandskies. Ze hebben me alles rustig uitgelegd en alles is pijnloos gebeurt. Thanks!

Deel uw ervaring

Bent u geholpen bij Centrum Mondzorg Waalre en wilt u uw ervaring delen? Laat dan deze dan achter via ons contactformulier of plaats een reactie op Zorgkaartnederland.nl waar zorgverleners en instellingen kunnen worden gewaardeerd.

Uw reactie kan worden opgenomen in deze pagina.

Ondanks alle aandacht en inzet kan het natuurlijk zijn dat u niet naar tevredenheid bent geholpen. Om u onvrede te kunnen uiten hanteert Centrum Mondzorg Waalre een klachtenregeling waarbij wij uw klacht aanhoren en deze één op één met u proberen op te lossen.