Quole | Centrum Mondzorg Waalre & Medisch Centrum Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern en patiëntvriendelijk centrum met een professioneel team van zeer ervaren tandartsen, implantologen en tandtechnici. Onze specialiteit is implantologie, met meer dan 40 jaar ervaring geven wij talloze mensen het plezier in hun leven terug door middel van implantaten. Als vakkundig specialist op het gebied van implantologie is ons centrum toonaangevend in het vakgebied en loopt voorop bij het toepassen van innovatieve oplossingen voor ingewikkelde gebitsproblemen.

Centrum Mondzorg Waalre is opgericht door Henk Eijsbouts, tandarts-implantoloog en eigenaar van Quole. Hij studeerde in 1974 in Nijmegen af als tandarts en startte in 1975 zijn tandheelkundige praktijk. Meer dan 40 jaar geleden behandelde hij, als één van de eersten in Nederland, zijn eerste implantaatpatiënten. De praktijk groeide uit tot een zeer grote
verwijskliniek voor implantologie in de regio en één van de grootste klinieken in Nederland.

Centrum Mondzorg Waalre valt onder de overkoepelende naam Quole, dat staat voor ‘Quality of life Eijsbouts’. Hier valt tevens Medisch Centrum Waalre onder dat in hetzelfde pand is gevestigd, op de 1e verdieping.

Medisch Centrum Waalre is een IMSZ (Instelling voor Medisch Specialistische Zorg) voor verzekerde en onverzekerde medisch specialistische zorg. Ervaren medisch specialisten verrichten planbare, kleinschalige behandelingen die in één dag met eventueel één overnachting kunnen worden uitgevoerd. Alle medisch specialisten verbonden aan Medisch Centrum Waalre zijn tevens werkzaam in een regulier ziekenhuis. U kunt hier terecht voor de specialismen orthopedie, plastische chirurgie, dermatologie, algemene chirurgie, (cosmetische) gynaecologie, urologie en KNO. Voor meer informatie over de behandelmogelijkheden kunt u terecht op www.medischcentrumwaalre.com

Beide centra hebben een kwaliteitskeurmerk, Centrum Mondzorg Waalre is ISO 9001:2015 gecertificeerd en Medisch Centrum Waalre heeft het ZKN keurmerk.