19 mei 2016

Bij Centrum Mondzorg Waalre staat de allerbeste zorg voor de patiënt op de eerste plaats. We streven naar de “supersatisfied patiënt”; de uiterst tevreden patiënt. Al sinds jaar en dag kunt u in de zomermaanden bij ons vanaf 07.00 uur ’s ochtends terecht. Tijden blijven veranderen en daarmee uw tijdsplanning ook. Het wordt steeds lastiger je overdag vrij te maken voor afspraken die met reistijd en wachten erbij veel tijd kunnen kosten.

Daarom hebben we besloten om te starten met behandeltijden die doorlopen in de avonduren. Op maandagavond kunt u bij ons terecht voor controle of behandeling bij de tandarts, implantoloog of klinisch assistente. Dit biedt u de mogelijkheid om uw bezoek flexibeler te plannen rondom uw dagelijkse activiteiten.

Geef bij het maken van een afspraak aan of u gebruik wilt maken van deze avondopenstelling. Andere ideeën of aanbevelingen van uw kant zijn ook bijzonder welkom. Wij streven ernaar het behandelniveau en de service in onze kliniek aan uw wensen te voldoen, ons bewust van de veranderende “state of the art” behandeltechnieken en ontwikkelingen in de samenleving.

De avondopenstelling zal in de nabije toekomst gecombineerd worden met avondspreekuren van orthopeed, dermatoloog en plastisch chirurg van Medisch Centrum Waalre. Wij zullen u hiervan te zijner tijd uiteraard op de hoogte brengen.

Wij wensen u een gezond en probleemloos gebit toe.

Alles onder 1 dak
Altijd de beste materialen
Tandtechnisch lab
Meer dan 40 jaar ervaring